CULTUURMEUBEL
Veerpolder 11B
2361 KX Warmond
Nederland
Telefoon / Fax: 071 3011501
Email: info@cultuurmeubel.nl

Bel of email voor een persoonlijk advies of voor een afspraak, bij ons in het atelier of bij u thuis, zodat wij voor uw plan een vrijblijvende begroting kunnen aanbieden.

Met vriendelijke groet en graag tot ziens,

Jos Versluijs

Home
Fibex FIBEX fineer- en houthandel B.V., vier generaties ervaring. Fibex heeft meer dan 100 soorten fineer op voorraad en is daardoor specialist te noemen op dit vakgebied.
Kleine Kleine-Leiden richt zich op de detailhandel en industrie als leverancier van hoogwaardige artikelen voor de verzorging en reparatie van meubels, vloeren en tapijt. Kleine-Leiden ontwikkelt en produceert zelf een groot aantal producten en let daarbij speciaal op de veiligheid van mens, dier en milieu.
CEF City Electrical Factors B.V. is een groothandel in elektrotechnische materialen. In de filialen opereren kleine, zelfstandige teams die zich onderscheiden met een goed produktenpakket en een optimale serviceverlening.
Anneke Dekkers Bij Anneke Dekkers vindt u een prachtige collectie natuurstenen schouwen, antieke marmeren schouwen, antieke vloeren met oude estrikken en plavuizen, natuurstenen vloeren en Bourgondische dallen.
Megchelen Groothandel in restauratiematerialen voor meubel en interieur. In het assortiment o.a. antiek deur-, raam- en bouwbeslag, ladetrekkers, deurgrepen, sleutelplaten, knoppen, kabinetbeslag, bureauleer, boenwassen, politoeren, milkpaint en diverse beitsen.